20210109 SnertactieZaterdag 14 januari 2023 staat onze rookworsten- en snertactie weer op het programma.

De jaarlijks terugkerende actie welke sinds 1993 georganiseerd wordt. Nadat we tijdens corona twee jaar geen huis-aan-huis verkoop hebben kunnen organiseren gaan we dit jaar weer met de jeugd de straat op!

Met deze actie halen we geld op om allerlei leuke activiteiten bij LITAC te organiseren. We verkopen uiteraard de authentieke Litac rookworst maar ook heerlijke erwtensoep en verse worst.

De rookworst wordt mede mogelijk gemaakt door Karli Keupink, de erwtensoep door Keurslagerij de Rapenburg en de verse worst door Agri4+ . Om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken hebben wij jouw hulp hard nodig. Samen kunnen we er een fantastische actie van maken!

Hulp gezocht - Volwassenen
We zoeken enthousiaste volwassenen die ons willen helpen met het verkopen van onze koopwaar zowel huis-aan-huisverkoop als bij onze verkoopstalletjes bij de supermarkten, als groepsbegeleider en chauffeur om samen met de jeugd op pad te gaan, het verzorgen van de lunch en patatje en snack na afloop en eventueel allerlei hand en span diensten.

Hulp gezocht - Jeugd
Van onze jeugd kunnen we ook alle hulp gebruiken voor de huis-aan-huis verkoop. Hierover hebben jullie via Inge informatie ontvangen. We gaan er dan ook eigenlijk wel vanuit dat alle jeugdleden komen  helpen. Voor alle helpende jeugd is er ’s avonds ook weer een gezellige BINGO met mooie prijsjes. Vraag ook gerust je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, vaders en moeders om te  helpen!

Opgeven kan op het inschrijfformulier bij Litac, per mail (klik hier) óf door Tonnie Hartman te bellen (telefoonnummer: zie nieuwsbrief)

Hoe ziet de verkoopdag eruit
Op de verkoopdag (14 januari) beginnen we om 10.00 in groepjes met het verkopen in de Lichtenvoordse wijken (aanwezig bij Litac om 9.30) en hopen we rond 16.30 de meeste koopwaar te  hebben verkocht. Tussen de middag is er voor iedereen een lunch voor en na afloop proosten we samen met een drankje en eten we een patatje met een snack.

Webshop
Het is ook mogelijk om je bestelling via onze eigen Litac webshop te bestellen. Dit is ook ideaal als je als lid niet in Lichtenvoorde woont en als jij ook aan, familie, buren, vrienden wilt verkopen. Zo kan iedereen genieten van onze lekkere winterproducten en levert het Litac een financieel steuntje in de rug op!

De bestellingen plaats je eenvoudig via de webshop en op zaterdag 14 januari haal jij je bestelde producten bij Litac op. Ga dus snel naar onze webshop!
Hier kun je je eventueel ook opgeven als vrijwilliger voor deze dag(deel). Dit kost uiteraard niets, behalve wat tijd :-).

 

Inloggen

Ga naar boven