• Eigen moderne sporthal - buiten

  Litac beschikt over een eigen accommodatie!

 • Eigen moderne sporthal - zaal

  Zaal "De Zandschoppe" is onze eigen thuisbasis voor alle leden!

 • Eigen moderne sporthal - bar

  Trainen, wedstrijden spelen, recreatief een balletje slaan, of gewoon iets te drinken.
  De zaal is bijna altijd geopend!

 • Alle leeftijden - groep

  Sporten voor alle leeftijden

 • Alle leeftijden - jeugd

  Bij Litac speel jij jouw sport al vanaf een jaar of 6.
  Tot 90+

 • Alle leeftijden - senioren

  Er zijn jeugd- en seniorengroepen en er wordt zowel overdacht als 's avonds gespeeld

 • Alle sporten - tafeltennis

  Tafeltennis, iedereen kent het en heeft het ooit gespeeld

 • Alle sporten - G-kracht

  Bij G-kracht passen we de sport aan aan de sporter

 • Alle sporten - Dynamictennis

  Dynamictennis is een rustigere variant van tennis met een kleiner racket en een zachte bal

"De talenten" winnaar van BoB-2023

20230512 De Talenten Jarno Luuk TerenceMet uiteindelijk 31 teams aan de start kon het BoB-toernooi 2023 eigenlijk al niet meer mislukken. Dat gebeurde ook niet.

Zo rond 19.30 stonden alle deelnemers te trappelen om te beginnen met de poule. Er werd al flink ingespeeld. William en Joor vonden het echter nog nodig om iedereen welkom te heten bij Litac en kort het programma toe te lichten. Dat was als volgt:
1. 8 poules met elk 4 teams speelden tegen elkaar om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi.
2. Rond de klok van 10 mocht iedereen starten met het spelen van de kwartfinale (tegen een team uit een andere poule die dezelfde plaats wist te behalen). Winnen betekende doorspelen; verliezen betekende het einde van het toernooi.
3. Tegen 23.00 was wel duidelijk wie om de bovenste plaatsen zou gaan strijden en die wedstrijden moesten natuurlijk uitgespeeld worden in de halve finale en de finale.

Hieronder de uitslagen van de finale-wedstrijden.

D-toernooi (voor alle teams die 4e zijn geworden in de poulefase)
Team Papa Wouter nam het op teagen Eindhoven. Wat van ver kwam bleek te sterk voor de lokalen.
25e plaats: team Eindhoven met Marvin, Thijmen en Robin
26e plaats: team Papa Wouter met Wouter (hoe kon het ook anders), Jorni en Jolynn

Gedetailleerde uitslag: om een of andere reden is die niet doorgekomen bij de organisatie

C-toernooi (voor alle teams die 3e zijn geworden in de poulefase)
De winnaar van BoB 2022 was wat afgeslankt en kwam in de poule niet verder dan de 3e plaats. Wel behaalde team Rabereis met Ilona, Joris en Berend hier de finaleronde. De Dronken Daddy's met Stan, Lars en Brian waren alleen ietsje minder dronken dan de naam deed vermoeden en pakten de 17e plaats voor team Rabereis.

Gedetailleerde uitslag: om een of andere reden is die niet doorgekomen bij de organisatie

B-toernooi (voor alle teams die 2e zijn geworden in de poulefase)
Nieuw in het toernooi waren de Hulshofjes en dat deden Guus, Lieneke en Noortje niet onverdienstelijk. Helaas was de koek wel op in de finale van het B-toernooi. Tegen Erea 52 met Mark, Sven en Lars werd het onderspit gedolven. Dit was de wedstrijd om de 9e en 10e plek en die was dus voor Erea 52 (vraag niet waar de naam vandaan komt!)

Gedetailleerde uitslag: vermoedelijk deed de duidelijke uitslag de winnaar glimmen van trots. Al was het maar 6-3.

A-toernooi (voor alle poule-winnaars)
De grande finale om de lelijkste beker die we jaren geleden hebben kunnen vinden en die we al jaren gebruiken. Iedereen wil 'm winnen, al lukt dat maar een enkeling. En die wint soms ook wel vaker.

De talenten met Jarno, Luuk en Terence gingen de strijd aan met Maas&Waal van Lars, Freek en Stijn. Hoe het afgelopen is, weten we. Hoe het verloop van de wedstrijd was, hebben we niet gehoord in de kantine. De talenten waren in elk geval talentvoller dan Maas&Waal (tja, wat van dicht bij komt) en gingen aan de haal met de grote beker.

Zo rond 00:00 was het klaar met de wedstrijden en kon iedereen genieten van het natje en droogje van Bar Eus en Friet Jur. Eugene, Eugene (je leest niet dubbel, er waren er twee), Odilia en Jurgen verzorgden de bar als van ouds. Het bleef alleen nog wel lang onrustig. Dat mocht de pret op dat moment niet drukken, hooguit op zaterdag.

Het was een mooi en druk bezet toernooi dat de geschiedenis in gaat als het drukste BoB-toernooi in alle jaren dat het toernooi georganiseerd wordt. Top!

Joor & William

Onderhoudsdag op 13 mei a.s. - kom ook helpen

20220420 OnderhoudsdagVorig jaar zijn we opnieuw begonnen met de jaarlijkse onderhoudsbeurt van onze accommodatie. We hebben toen veel kunnen doen. Bovendien was het erg gezellig om vaak in groepjes allerlei werkzaamheden uit te voeren.

Dit jaar hebben we zaterdag 13 mei gepland diverse klussen te doen zoals opruimen, schoonmaak, onderhoud tuin/bestrating, mogelijke reparaties, schilderwerk e.d. Eind april wordt nog een lijst met werkzaamheden op het publicatiebord in de kantine geplaatst. Hierop kan aangegeven worden welke werkzaamheden men bij voorkeur wil doen.

We beginnen om 9.00 uur en hopen rond 15.00 klaar te zijn. Voor koffie en lunch wordt gezorgd. Noteer de datum in jullie agenda, geef je op en we zien je graag op 13 mei.

Mochten er al vragen/verzoeken zijn, neem dan even contact op met Rob van Heun (06.29442261)

Bestuur Stichting de Zandschoppe

BoB-toernooi 2023

20220513 BoBWijzig je geplande vakantie en ga in trainingskamp, hoogtestage of whatever dan ook. Bereidt je zelf voor op het leukste toernooi van het jaar! Ook dit jaar organiseert Litac namelijk weer de Battle of Business (BOB). Dit jaar is het op 12 mei. Precies! Net na de vakanties en ruim voor de volgende feestdagen! Hieronder volgt informatie over het toernooi en hoe je je kunt inschrijven. De organisatie, bestaande uit Eugene, Joor, Jurgen en William, heeft d'r weer zin in! Jullie ook?

Battle of Business 2023
The Battle of Businnes begint op tijd, zoals elk jaar op tijd en eindigt vast weer te laat! Op 12 mei heeft Eugene de koffie om 19.30 klaar staan. Het doel is om rond 19:45 te beginnen. Dat zal vast wel weer iets later worden, ons kennende. Vooruit dan maar. Mocht je er niet op tijd kunnen zijn, zorg er voor dit bekend is bij de organisatie en dat er minimaal 2 spelers wel aanwezig zijn! Zo kunnen we redelijk op tijd starten en hopelijk raakt het toernooiverloop hierdoor niet in de war.

Paastoernooi dynamictennis geslaagd

20230330 222414 modifiedOp Donderdag 30 maart organiseerde de toernooi commissie van de DT afdeling het jaarlijkse paastoernooi.

Met 24 deelnemers was het toernooi goed bezet en heeft iedereen 5 wedstrijden gespeeld , in totaal zijn er deze avond 30 wedstrijden a 12 minuten gespeeld met soms verrassende uitslagen.

Vooral belangrijk was dat alle spelers het erg gezellig hebben gevonden en dat er op een sportieve manier gespeeld werd om de punten. De organisatie had een goed speelschema gemaakt zodat iedereen op hoog en laag nivo met en tegen elkaar hebben gespeeld. Er waren 3 prijzen te verdelen en wel voor : de poedelprijs ( de speler met de minste punten ) ; prijs voor de gemiddelde score van alle 24 spelers en prijs voor de hoogste totaal score.

De poedelprijs moest worden geloot tussen J. Ebbers en A. Holweg en hier werd Andre de gelukkige winnaar.

De gemiddelde score van alle 24 spelers was 91,67 punten en 2 spelers te weten B. Huiskamp en H. Hoogeveen waren met 92 punten gelijk op de 1e plaats, na loting was Hendrika de gelukkige winnares.

De 1e prijs met de hoogste score was voor Bart Overkamp die op het laatste moment mee heeft gedaan voor de geblesseerde T. Hanselman, zijn score met 114 punten was bijzonder hoog.

Ook werden de dames van de kantine Thea en Mariet en reserve speler Rob van Heun door de organisatie bedankt voor hun medewerking , zonder hun was het toernooi niet zo geslaagd geweest.

Hierna bleef het nog enige tijd gezellig in de kantine.

De toernooi commissie Dynamic Tennis
Manon, Tessa en Jos

 20230330 modified  20230330 222304 modified  20230330 222526 modified  20230330 222159 modified

Algemene ledenvergadering 14 maart 2023

De besturen van tafeltennis- en dynamictennisvereniging Litac en van Stichting De Zandschoppe nodigen alle leden uit om aanwezig te zijn op de algemene ledenvergadering op dinsdag 14 maart 2023.

Inloop is mogelijk vanaf 19.30. De vergadering begint om 20.00 uur

De agenda

 1. Opening & Mededelingen
 2. Notulen van de ALV van 15 maart 2022.
 3. Jaarverslag 2022
  De positie van secretaris is vacant! Hierdoor is her niet mogelijk een jaarverslag te leveren.
 4. Financiën 2022
  1. Verslag penningmeester vereniging 2022
  2. Financiële verantwoording 2022 Stichting De Zandschoppe
  3. Verslag kascommissies 2022
  4. Het tekenen van de financiële stukken door de bestuursleden
  5. Benoeming/herbenoeming leden kascommissie
 5. Bestuursverkiezing 2022-2025
  1. Vacant is de positie van secretaris
  2. Vacant is de positie van lid dynamic tennis
 6. Contributie vaststelling
  1. Contributie 2023: voorstel bestuur, geen verhoging.
 7. Jubilea
 8. Wervingsactie 2022
  1. Resultaat
  2. Kosten
  3. Voortgang
 9. Activiteiten 2023 Litac
  1. 30 Jarig bestaan dynamic tennis (december).
  2. Voorbereiding 75 jarig bestaan Litac(10 juni 2024)
 10. Ontwikkeling stichting De Zandschoppe
 11. Rondvraag en sluiting

 

Hoofdsponsor

Subsponsoren

Alle sponsoren

mede mogelijk gemaakt door ltheme