Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Litac, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Litac ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Litac.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Litac ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Litac. Voor jou een kleine moeite, voor Litac zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Litac. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Litac hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Litac weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Litac is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Litac niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Litac
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9606

20200917 gca logo

De Grote Clubactie is in volle gang en Litac verkoopt loten. In plaats van een rookworst koop je een lot met kans op € 100.000. De keus lijkt ons niet zo moeilijk. Niet dat de rookworst niet lekker is, in tegendeel, die is heerlijk, maar zo snel op. Met de hoofdprijs kun je zeer waarschijnlijk wat langer toe. En Litac natuurlijk ook. Dus steun ons met een klein bedrag en koop een lot! Dank je wel!

Papieren loten kopen
Tonnie Hartman, wie kent 'm inmiddels niet, gaat de groepen langs met zijn papieren loten in de hoop dat je hem er van af gaat helpen. Wij gaan er natuurlijk van uit dat Tonnie al zijn loten gaat verkopen en er iemand binnen Litac met de hoofdprijs van tussen gaat. Dat zou pas echt mooi zijn.

Digitaal / Online kopen
Digitaal kun je ook loten kopen via de volgende link: www.clubactie.nl/lot/litac/60396

Wat kost het?
Je koopt een lot voor € 3,- per stuk en Litac ontvangt hier van maar liefst € 2,40. Daar kunnen we natuurlijk veel leuke dingen mee doen en dat gaan we dan ook doen!

Hoe weet ik of ik prijs heb?
Een dag na de trekking, op donderdag 9 december 2020, wordt de trekkingsuitslag op de website van de Grote clubactie gepubliceerd. NIet vergeten jouw loten (op papier of digitaal) te controleren! Je zult de hoofdprijs maar missen.....

20201005 Rabo ClubsupportZie jij jezelf zomers al zitten op ons vernieuwde buitenterras of lekker een balletje slaan op het buitensportveld?! Breng dan nu je Rabo ClubSupport stemmen uit op de Zandschoppe en Litac. Je hebt dit jaar 3 stemmen en kunt ons elk 1 stem geven. Elke stem levert geld op om onze doelen realiseren. Mogen wij op jullie stemmen rekenen?

Voor jouw derde stem geven wij jullie het stemadvies om op corsogroep Zieuwentseweg of ZPC Livo te stemmen. Zij doen hetzelfde en zo helpen we elkaar!

Doelen Zandschoppe en Litac
De Zandschoppe (het gebouw) wil graag het terras verbeteren zodat je bij mooi weer heerlijk ontspannen buiten kunt genieten van een verkoelend drankje. Litac heeft de ambitie om een buitensportveld te realiseren om ook op een leuke en verantwoorde manier buiten te kunnen sporten.

Hoe werkt het stemmen
Heb jij een rekening bij de Rabobank, ben je minimaal 12 jaar oud en ben je lid dan heb je 3 stemmen voor Rabo ClubSupport. Stemmen doe je via de Rabo app of via Rabo internetbankieren. Je logt in op de Rabo App of op Internetbankieren en via het kopje “service” vervolgens staat onder “snel naar” de knop “Stem op jouw Club”

In de deelnemerslijst zoek je op “Zandschoppe” en “Litac”, klik op toevoegen aan stemlijst en dan ben je er bijna.  Je 3e stem kun je namelijk aan één van onze samenwerkende clubs geven. Heb je alle 3 stemmen verdeeld, breng dan definitief je stemmen uit. Je hebt hiervoor tussen 4 en 25 oktober de tijd. Elke stem is geld waard en stemmen loont dus!

Wel een rekening bij de Rabobank maar (nog) geen lid? Regel dit dan eenvoudig op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden. Voor meer informatie over Rabo ClubSupport: www.rabobank.nl/clubsupport

 

Nederlanders zijn fors minder gaan sporten door corona. Ook zijn de ledentallen van sportclubs flink afgenomen. Te lang hebben met name de binnensportverenigingen moeten stil liggen. Dan heb je als vereniging een prachtige accommodatie (de Zandschoppe) en dan blijven de deuren gesloten. Maar sinds enige tijd is er weer leven in de brouwerij. De meeste leden hebben intussen weer een balletje geslagen en de club gaat er weer met nieuw elan tegenaan!

Open huis
Na de juli-actie om dynamictennis onder de oudere leeftijdscategorie wat extra onder de aandacht te brengen volgt er nu a.s. zondag 19 september een OPEN HUIS.
Tussen 13.00 uur en 16.30 uur zijn er voldoende leden van Litac aanwezig om u niet alleen te laten zien hoe dynamictennis en tafeltennis beoefend wordt, er duidelijke informatie gegeven worden.

Tafeltennis
Litac is al meer dan 70 jaar een tafeltennisclub en uiteraard kan deze sport dus zondag beoefend worden. Dat geldt voor elke leeftijd. Ook G-sporters komen aan hun trekken. Elke woensdagavond vullen zij de Theo Heutinckzaal en mede aan het geluid te horen hebben ze enorm veel plezier. En dat niet alleen achter de tafel, maar ook met schuiftafeltennis en dynamictennis. Tafeltennis wordt zowel in competitieverband als recreatief beoefend. Of bent u iets ouder en/of heeft u deze sport al eens beoefend dan kan een nieuwe kennismaking ook plaatsvinden middels het project ‘Old Stars’ onder leiding van trainer Lars Wildenborg op woensdagmorgen. Mogelijkheden genoeg!

Dynamictennis
Naast tafeltennis wordt er inmiddels al meer dan 25 jaar dynamictennis gespeeld. Een racketsport op elk niveau en voor jong en oud. Een sport met een licht racket en een speciale foambal. Men kan er veel energie en behendigheid in kwijt. Zeker de moeite waard om eens te komen kijken of misschien nog beter om gymschoenen mee te nemen en het zelf eens te ervaren. Laat u eens uitdagen om het lichte racket en die wat zachtere bal de baas te worden.

Workshops
Voor wie zich daarna geïnspireerd voelt om er een vervolg aan te geven organiseren we enkele workshops. Daarover krijgt u aanstaande zondag meer informatie.
Wie dat wil kan daarna nog vier keer vrijblijvend komen meespelen, zowel bij tafeltennis als dynamictennis. Dus wat let u om zondag eens naar de Zandschoppe te komen.
Maak eens kennis met onze schitterende accommodatie en met ons sportaanbod! Tot ziens!

20210701 Crazy44 2Op donderdag 1 juli was de afsluiting van het seizoen. Ook dit jaar was het weer een gezamenlijke activiteit met de BSO. We speelden Crazy 44, een spel waarbij in groepjes in 1,5 uur zoveel mogelijk opdrachten uitgevoerd moesten worden. Het groepje met de meeste punten won een mooie beker.
Daarna gingen we gezellig samen pannenkoeken en een ijsje eten. Het was een geslaagde  middag/avond.
 
Op maandag 30 augustus gaan we weer beginnen met de trainingen.
20210701 Crazy44 1

Kalender

Oktober 2021
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Inloggen

Hoofdsponsor

Sponsoren

Uw bedrijf hier? Neem contact op met de sponsorcommissie!

Ga naar boven