Lidmaatschap aanmelden

Lid worden van Litac?
Natuurlijk, dat kan! Eerst even proberen? Ook dat kan!
Je kan bij Litac al sporten vanaf ongeveer € 10,50 per maand

2014 lidworden

Aanmelden
Je kunt bij Litac lid worden van de sectie tafeltennis, dynamictennis of natuurlijk van beide. Om jezelf aan te melden bij Litac dien je het aanmeldingsformulier en de bijbehorende doorlopende machtiging volledig in te vullen. Dit formulier kun je bij Litac vinden (via de contactpersoon) of is hier te downloaden! Het formulier dient bij de secretaris ingeleverd te worden, of kan per mail verzonden worden.

Je gaat het lidmaatschap voor onbepaalde tijd aan en dit kan alleen worden beëindigt middels schriftelijke opzegging.

Contributie
Litac hanteert een basiscontributie welke jaarlijks door de Algemene Ledenvergadering wordt vastgesteld. Deze basiscontributie is momenteel voor alle spelende leden van de vereniging gelijk.

Bovenop de basiscontributie wordt de bijdrage van de sportbond doorberekend. Deze bestaat uit de verplichte bondsbijdrage en/of competitiebijdrage bij deelname aan de competitie. De bondsbijdrage wordt vastgesteld door
- De Nederlandse Tafeltennisbond voor tafeltennis
- Dynamictennisbond Nederland voor dynamictennis

De actuele contributie kun je hier opvragen.

Lidmaatschap wijzigen
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je gegevens wijzigen of dat je een ander soort lidmaatschap wenst. Geef deze wijziging dan zo snel mogelijk door via het wijzigingsformulier.  

Proberen?!
Voordat je besluit lid te worden bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend tafeltennis of dynamictennis 4 keer uit te proberen. Tijdens het proefspelen kan een batje of racket van Litac worden geleend. Het is wel van belang om sportkleren en sportzaalschoenen (die geen strepen achterlaten) mee te nemen. Bij openingstijden kun je kijken wanneer er gespeeld wordt.

Jeugdspelers
Beginnende jeugdspelers die graag een keertje mee willen trainen bij tafeltennis of dynamictennis zijn van harte welkom op de volgende tijden:

  • Tafeltennis: maandag en donderdag van 17.00 uur-18.30 uur
  • Dynamictennis: 
  • Special – Heroes dynamictennis: dinsdag om 15.45

Als je op deze dagen / tijden niet kunt, maar toch graag een keer wil meetrainen neem je even contact op met onderstaande personen of kijk naar de openingstijden.

Contact
Hier staan onze contactpersoonen voor tafeltennis, dynamictennis en g-kracht. Voor bestuurszaken kunt u contact opnemen met het secretariaat van Litac of het secretariaat van De Zandschoppe

Hoofdsponsor

Subsponsoren

Alle sponsoren

mede mogelijk gemaakt door ltheme