Algemene informatie Litac

stempelDe Lichtenvoordse tafeltennis- en dynamictennisvereniging Litac is de club om zowel prestatief als recreatief te sporten.

Prestatie, gezelligheid en sportiviteit zijn gaan hierbij hand in hand.

Ruim 220 leden, gelijkelijk verdeeld over de tafeltennis- en dynamictennisafdeling, zijn zowel overdag als op avonden actief. Dat doen ze in de mooie eigen sportaccommodatie “De Zandschoppe” met gezellige ontmoetingsruimte. Het jongste lid van onze vereniging is 8 jaar en het oudste is boven de 80. Voor iedereen staan onze deuren open zowel voor prestatie als voor recreatie. Ook overdag zijn er vele mogelijkheden.\r\n

Litac, opgericht op 10 juni 1949, maakt deel uit van de afdeling Gelre van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) en van de Dynamictennis-bond Nederland (DTBN). Momenteel heeft Litac ruim 220 leden, gelijkelijk verdeeld over beide sporten.

Litac is een stabiele en zeer actieve vereniging waar jaarlijks veel activiteiten plaatsvinden. Om te voorkomen dat een kleine vaste kern van vrijwilligers erg veel werk verzet voor de grote groep overige leden, werkt Litac met veel commissies die het bestuur ondersteunen.

Gezelligheid en sfeer zijn de pijlers waarmee Litac zich al ruim 60 jaar op de kaart zet. Meer dan 220 leden bereik je niet zomaar! Om de verbondenheid nog verder te versterken worden er regelmatig zowel een groot aantal aan tafeltennis en dynamictennis gerelateerde activiteiten als overige activiteiten georganiseerd.

Deze gezelligheid gaat hand in hand met prestatie. Jeugdteams op het hoogste landelijke niveau en de prestaties op de Nederlands kamioenschappen Dynamictennis bewijzen dit.

Wilt u meer weten over het ontstaan van Litac, tafeltennis en dynamictennis?

Lees op de internetsite rustig verder óf

en wie weet zien we u binnenkort (nogmaals) in “De Zandschoppe”.

Hoofdsponsor

Subsponsoren

Alle sponsoren

mede mogelijk gemaakt door ltheme