Litac speelt haar wedstrijden en toernooien al jaren in een blauw poloshirt. Door de jaren heen zijn er vele versies "versleten" door de spelers. Versleten tussen quotes, omdat de kledinglijn veelal slechts drie jaar besteld kon worden en soms maar een paar keer gebruikt is.

In 2020 is door het bestuur besloten een eigen ontwerp te laten maken, zodat voor langere tijd hetzelfde shirt te bestellen is. We vinden het namelijk belangrijk om een eenduidige uitstraling bij wedstrijden en toernooien te hebben en hopen dit met een eigen shirt te bereiken.

Daarnaast is de bestel-/pasprocedure gewijzigd om het voor ons zelf wat praktischer te maken.

Hoe werkt het bestellen?

han ter woerdsTweemaal per jaar kunnen shirts besteld worden bij Han ter Woerds, Korte Rapenburgsestraat 7 Lichtenvoorde (0544 376 619). Daar kun je ze passen en bestellen. Zodra de pasperiode is afgelopen, besteld Han ter Woerds de shirt en hij laat deze door Theo Lurvink bedrukken. Uiteraard moeten de logo's van Litac er op.

Wanneer het shirt klaar is, ontvangen wij een seintje en geven dit aan jou door, zodat je het shirt in de winkel kunt ophalen. Theo Lurvink Textiel

Een shirt inclusief bedrukking kost € 30,- . Je hoeft het shirt in de winkel niet te betalen, dit wordt door de penningmeester geregeld met een incasso. Dit geldt enkel voor het wedstrijdshirt en niet voor andere bestelde spullen uit het assortiment van Han ter Woerds. Die koop je namelijk rechtstreeks bij hem.

Wanneer bestellen?
Er zijn twee pas-/bestelmomenten per jaar en die sluiten aan bij de competitiedelen (tafeltennis kent een najaar- en voorjaarscompetitie):

  • 12 december - 23 december 2021
  • 14 juni - 25 juni 2022

Het bestellen en bedrukken duurt ongeveer 3 weken (kan wat korter zijn, wanneer het snel geleverd of bedrukt wordt). Daarna ontvang jij een berichtje dat het shirt in de winkel klaar ligt. Bestellen buiten deze perioden is niet mogelijk.

Een besteld shirt kan niet geretourneerd worden! Eventueel door verkopen aan een ander lid kan natuurlijk wel, maar dat dien je zelf te regelen.

Inloggen

Ga naar boven