20221024 seniorenTerwijl de competities tafeltennis en dynamictennis ook nog lopen is er daarnaast ook volop beweging bij Litac. Komende maand zijn er meerdere activiteiten waarbij zowel de niet-leden als leden zich van hun meest sportieve kant kunnen laten zien.

Dynamictennis start ook met BoB-toernooi! 
Al jaren is de BoB hét tafeltennistoernooi van het jaar; een sportieve avond die ook één van de gezelligste van het jaar is. Daarom is er dit jaar ook een dynamictennis-editie! Op vrijdag 4 november zal de BoB Dynamictennis plaatsvinden bij De Zandschoppe!

Bij de BoB Dynamictennis speel je als dynamictennisser samen met een niet-dynamictenniser. Dus een buurman/vrouw, vriend, collega etc. De teams kruisen gedurende één avond de degens om te bepalen wie de wisselbeker in ontvangst mag nemen. Een uitgebalanceerd team is de basis voor succes, maar de gezelligheid is deze avond zeker zo belangrijk. Durf jij de strijd ook aan en wil je de gezelligheid bij Litac ervaren?

Opgeven voor deze avond kan nog, kijk hiervoor op de social media van Litac.

 

Lichtenvoorde kampioenschappen tafeltennis en oud-ledentoernooi: Zondag 13 november
Zoals al vele jaren wordt ook dit jaar op de tweede zondag van November weer bepaald wie de sterkste tafeltennisser van Lichtenvoorde is. Al jaren domineert Sander Spijkers hier, maar dit jaar zal de tegenstand groter zijn dan ooit en zullen zijn teamgenoten erop gebrand zijn Sander van de titel te houden.

Tegelijkertijd zal ook dit jaar weer het Oud-ledentoernooi gespeeld worden. Een erg gezellige middag waarbij oud-leden van alle leeftijden de strijd met elkaar aanbinden. Elk jaar wordt het drukker en gezelliger! Wil je meedoen? Ook voor deze activiteit kun je jezelf nog opgeven, kijk hiervoor op social media van Litac.

Inloggen

Ga naar boven