Lekker fietsen, wandelen of in de speeltuin spelen met de kinderen of kleinkinderen, wie wil dat niet! Is het dan niet fijn om fysiek en conditioneel goed in uw vel te zitten?

Sporten is een belangrijke factor om deze zaken op pijl te krijgen en te houden. Litac kan u daarbij helpen!

Tafeltennis en dynamictennisvereniging Litac organiseert instuifmiddagen op vrijdag 8, 15 en 22 juli tussen 14.00 en 16.00 uur in De Zandschoppe om kennis te maken met de vereniging.
Litac is in de gelukkige omstandigheid om over een eigen sporthal te beschikken waardoor het mogelijk is om op veel tijdstippen te kunnen sporten passend bij uw eigen agenda, fysieke gesteldheid en niveau. Er zijn bij Litac twee sporten die beoefend kunnen worden:

  • Dynamictennis
  • Tafeltennis.

Dynamictennis is een relatief nieuwe sport die ontwikkeld is om iedereen op elk niveau en leeftijd de mogelijkheid te geven om te sporten. Het is makkelijk aan te leren, geeft weinig belasting voor de spieren en kan zo intensief gespeeld worden als u zelf wilt.
Tafeltennis is voor bijna iedereen een bekende sport omdat de meesten van ons dit tijdens zijn jeugd op de camping, in de garage of op de keukentafel gespeeld heeft. Maar wist u dat er naast de meer ‘prestatiegerichte’ groepen ook een Old Stars trainingsgroep is waarbij samen bewegen belangrijker is dan winnen?

Mocht u de keuze maken om bij Litac te gaan sporten dan zal er in eerste instantie onder begeleiding gekeken worden wat er het beste bij u past en welke speelmomenten daar het beste op aansluiten. Dit zal gebeuren tijdens de eerste 4 gratis trainingen. Als u daarna lid wordt krijgt u een racket of batje van Litac als dank voor uw lidmaatschap. Wij hopen u te mogen verwelkomen bij de Zandschoppe om u kennis te laten maken met Litac, de sporten die we spelen en de gezelligheid van het verenigingsleven.

Inloggen

Ga naar boven