20200917 gca logo

De Grote Clubactie is in volle gang en Litac verkoopt loten. In plaats van een rookworst koop je een lot met kans op € 100.000. De keus lijkt ons niet zo moeilijk. Niet dat de rookworst niet lekker is, in tegendeel, die is heerlijk, maar zo snel op. Met de hoofdprijs kun je zeer waarschijnlijk wat langer toe. En Litac natuurlijk ook. Dus steun ons met een klein bedrag en koop een lot! Dank je wel!

Papieren loten kopen
Tonnie Hartman, wie kent 'm inmiddels niet, gaat de groepen langs met zijn papieren loten in de hoop dat je hem er van af gaat helpen. Wij gaan er natuurlijk van uit dat Tonnie al zijn loten gaat verkopen en er iemand binnen Litac met de hoofdprijs van tussen gaat. Dat zou pas echt mooi zijn.

Digitaal / Online kopen
Digitaal kun je ook loten kopen via de volgende link: www.clubactie.nl/lot/litac/60396

Wat kost het?
Je koopt een lot voor € 3,- per stuk en Litac ontvangt hier van maar liefst € 2,40. Daar kunnen we natuurlijk veel leuke dingen mee doen en dat gaan we dan ook doen!

Hoe weet ik of ik prijs heb?
Een dag na de trekking, op donderdag 9 december 2020, wordt de trekkingsuitslag op de website van de Grote clubactie gepubliceerd. NIet vergeten jouw loten (op papier of digitaal) te controleren! Je zult de hoofdprijs maar missen.....

Inloggen

Ga naar boven