Nederlanders zijn fors minder gaan sporten door corona. Ook zijn de ledentallen van sportclubs flink afgenomen. Te lang hebben met name de binnensportverenigingen moeten stil liggen. Dan heb je als vereniging een prachtige accommodatie (de Zandschoppe) en dan blijven de deuren gesloten. Maar sinds enige tijd is er weer leven in de brouwerij. De meeste leden hebben intussen weer een balletje geslagen en de club gaat er weer met nieuw elan tegenaan!

Open huis
Na de juli-actie om dynamictennis onder de oudere leeftijdscategorie wat extra onder de aandacht te brengen volgt er nu a.s. zondag 19 september een OPEN HUIS.
Tussen 13.00 uur en 16.30 uur zijn er voldoende leden van Litac aanwezig om u niet alleen te laten zien hoe dynamictennis en tafeltennis beoefend wordt, er duidelijke informatie gegeven worden.

Tafeltennis
Litac is al meer dan 70 jaar een tafeltennisclub en uiteraard kan deze sport dus zondag beoefend worden. Dat geldt voor elke leeftijd. Ook G-sporters komen aan hun trekken. Elke woensdagavond vullen zij de Theo Heutinckzaal en mede aan het geluid te horen hebben ze enorm veel plezier. En dat niet alleen achter de tafel, maar ook met schuiftafeltennis en dynamictennis. Tafeltennis wordt zowel in competitieverband als recreatief beoefend. Of bent u iets ouder en/of heeft u deze sport al eens beoefend dan kan een nieuwe kennismaking ook plaatsvinden middels het project ‘Old Stars’ onder leiding van trainer Lars Wildenborg op woensdagmorgen. Mogelijkheden genoeg!

Dynamictennis
Naast tafeltennis wordt er inmiddels al meer dan 25 jaar dynamictennis gespeeld. Een racketsport op elk niveau en voor jong en oud. Een sport met een licht racket en een speciale foambal. Men kan er veel energie en behendigheid in kwijt. Zeker de moeite waard om eens te komen kijken of misschien nog beter om gymschoenen mee te nemen en het zelf eens te ervaren. Laat u eens uitdagen om het lichte racket en die wat zachtere bal de baas te worden.

Workshops
Voor wie zich daarna geïnspireerd voelt om er een vervolg aan te geven organiseren we enkele workshops. Daarover krijgt u aanstaande zondag meer informatie.
Wie dat wil kan daarna nog vier keer vrijblijvend komen meespelen, zowel bij tafeltennis als dynamictennis. Dus wat let u om zondag eens naar de Zandschoppe te komen.
Maak eens kennis met onze schitterende accommodatie en met ons sportaanbod! Tot ziens!

Inloggen

Ga naar boven