Al ruim 25 jaar is dynamictennis een populaire sport. Een sport vol bewegingsmogelijkheden, een sport die tamelijk snel onder de knie te krijgen is. En door de formule die Litac toepast ook een sport met een groot sociaal element. Wat is die formule?

Litac kent ongeveer 150 spelers, die allen behoren tot een vaste groep op een vast dag- of avonddeel. Een groep bestaat gemiddeld uit 10-14 spelers. Veelal wordt het dubbelspel gespeeld. Zeker door de ouderen, die in belangrijke mate overdag spelen.

De gemeenschappelijke pauze leidt tot een goede sociale binding, een niet onbelangrijk aspect van het sportgebeuren.

Wat gaan we bieden?
Gedurende de hele maand juli bieden we op twee dagdelen de gelegenheid om kennis te maken met deze dynamische sport. Een uur lang onder begeleiding zelf beoefenen van de sport en de regels leren kennen. Daarna een gezellige ontmoeting met een drankje. En dat minimaal vier keer.

We hebben gekozen voor de woensdagmiddagen vanaf 7 juli (13.30 uur) en donderdagochtenden vanaf 8 juli (09.30 uur) met een bijzondere afsluiting op de laatste dag.

Alle (lichte) materialen zijn aanwezig. Alleen sportieve kleding is gewenst.

Ook mensen met een kleine fysieke beperking zijn welkom, omdat zij niet de enigen zijn. Ook hiervoor hebben wij een groep.

Mocht je nu niet overdag kunnen, dan kun je ook in de avond terecht. Loop gewoon eens binnen in de Zandschoppe (Varsseveldseweg 62a). Lijkt het je wat, dan overleggen we welke groep en dag beschikbaar is. Tot snel!

Inloggen

Ga naar boven