20210109 SnertactieIt giet oan! Niet de Elfstedentocht maar de traditionele Rookworsten- en Snertactie!

Wel in aangepaste vorm omdat in verband met het coronavirus de huis-aan-huis verkoop niet door kan gaan. U kunt nu online heerlijke winterproducten bestellen en dan bezorgen wij op zaterdag 16 januari 2021 uw bestelling aan huis in Lichtenvoorde, Vragender, Harreveld, Lievelde en Zieuwent. Overige plaatsen in overleg (hiervoor kunt u het veld opmerkingen gebruiken).

Nieuw in het assortiment dit jaar is een verse worst van 250 gram van Agri4+! Daarnaast hebben wij natuurlijke onze vertrouwde toppers zoals de snert van keurslagerij Schuurman en de echte Litac rookworst!

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst ontvangt u een bevestigingsmail en daarna een i-deal betaalverzoek om uw bestelling te betalen. Wij verzoeken u van deze mogelijkheid gebruik te maken zodat wij uw betaling coronaproof kunnen afhandelen. Mocht u onverhoopt geen bevestiging hebben ontvangen, kijk dan ook even in uw spambox. Neem anders even contact op met ons via rookworstenactie@litac.nl. Ook wanneer u een grotere bestelling zou willen plaatsen, stuur dan even een email naar ons.

Geniet van onze heerlijke winterproducten en daarmee steunt u ook onze club.

Kunt u niet wachten tot 16 januari? Wij staan op zaterdag 9 januari met een verkoopkraam bij Albert Heijn Kruip en Jumbo Bennink in Lichtenvoorde

Bestelformulier

Bestellen is niet meer mogelijk. U kunt eventueel contact met ons opnemen via het bovenstaande email. Wellicht zijn er nog wat restanten te koop.

Inloggen

Ga naar boven