20201005 Rabo ClubsupportOok Litac en de Zandschoppe hebben te lijden onder de corona crisis. Recent zijn bijvoorbeeld de kantine en kleedkamers gesloten. Financieel hebben we een buffer, maar zonder kantine inkomsten wordt het allemaal moeilijker. Ook is het onzeker of in januari onze traditionele rookworstenactie wel door kan gaan.

Gelukkig is het ledenverloop klein. Dit toont aan dat wij een hechte vereniging zijn, een vereniging van en voor leden. Een vereniging die nu jouw hulp goed kan gebruiken!

Omdat onze rookworstenactie mogelijk niet op de traditionele deur aan deur wijze door kan gaan willen wij daarom dit jaar graag extra inkomsten uit de Rabobank ClubSupport actie (voormalig Hart voor de Achterhoek) en de Grote Clubactie.

 

Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

RABO CLUBSUPPORT

  • Litac doet mee met het project Table Stars
  • Zandschoppe doe meet met het project verdere realisatie energie neutrale Zandschoppe

Stem dus op beide projecten!!!!!!!!!

Hoe werkt het stemmen?
Als lid van de Rabobank kun jij je stem uitbrengen. Je bent als Rabo klant niet automatisch lid, maar dat regel je eenvoudig op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden.

Het stemmen werkt dit jaar net even iets anders omdat je geen persoonlijke stemcode per post ontvangt.

Voor meer informatie kijk op www.rabobank.nl/clubsupport

Leden van de Rabobank vanaf 12 jaar kunnen hun stem uitbrengen via Rabo Internetbankieren of via de Rabo App. Je logt in op de website of de Rabo App en via kopje “zelf regelen” vervolgens “mijn lidmaatschap” en daarna “ClubSupport”. Klik op deelnemerslijst en zoek op het trefwoord “Litac” en “Zandschoppe”. Klik op toevoegen aan stemlijst. Heb je je 5 stemmen verdeeld, breng dan definitief je stemmen uit. Je hebt hiervoor tussen 5 en 25 oktober de tijd. Elke stem is geld waard en stemmen loont dus!

Ieder lid heeft 5 stemmen en je mag 2 stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging. Dit betekent dat je zowel Litac als de Zandschoppe 2 stemmen kunt toekennen.

Mogen wij op jullie stemmen rekenen?

Stemadvies
Wij werken samen met ZPC Livo en corsogroep Zieuwentseweg en vragen jullie de resterende stem(men) aan hen te geven. Zij doen hetzelfde en zo helpen we elkaar!

Inloggen

Ga naar boven