20200917 gca logo

De Grote Clubactie is in volle gang en Litac verkoopt loten. In plaats van een rookworst koop je een lot met kans op € 100.000. De keus lijkt ons niet moeilijk.

Een lot koop je door naam en aantal loten te noteren op het bord in het sportcafé en wij zorgen dat jij je loten ontvangt. Betalen kan contant, via een betaalverzoek of tikkie.

Corona-actie
Vanwege de corona zal deze actie ook digitaal via de groepsleiders verspreid worden. Iedereen kan onderstaande voorbeeldtekst gebruiken en wij vragen jullie dit in een app door te sturen naar jullie contacten, zodat we met zijn allen van deze actie een groot succes kunnen maken. Afrekenen kan via een persoonlijk tikkie aan jouw contact (jouw contact krijgt dan een papieren lot)

Je zet het aantal verkochte loten op de lijst in het sportcafé of mailt ze door naar penningmeester@litac.nl (Jasper Bluiminck), jij rekent af met Litac en verdeelt zelf de loten onder je contacten. Direct loten kopen?! Neem dan contact op met Tonnie Hartman!

Digitaal / Online kopen
Digitaal kun je ook loten kopen via de volgende link: www.clubactie.nl/lot/litac/60396

Tonnie, Anne, Jasper

Voorbeeldtekst app of mail digitaal:
We hebben nu geen kantine inkomsten en de rookworstenactie gaat mogelijk niet door. Voor mijn club Litac verkoop ik daarom loten van de grote club actie. Wil je een lot kopen voor € 3,- per stuk en zo mijn club steunen?
Ik regel het voor je of op www.clubactie.nl/lot/litac/60396 koop je zelf direct loten. Je maakt dan kans op €100.000,-!

Hoe weet ik of ik prijs heb?
Een dag na de trekking, op donderdag 10 december 2020, wordt de trekkingsuitslag op de website van de Grote clubactie gepubliceerd. NIet vergeten jouw loten (op papier of digitaal) te controleren! Je zult de hoofdprijs maar missen.....

Inloggen

Ga naar boven