20190422 TableStars small LITAC organiseert op 24 oktober a.s. voor alle basisschoolleerlingen van de groepen 3 tot en met 8 de Lichtenvoorde basisscholieren kampioenschappen tafeltennis!

Net als vorige jaren zullen alle leerlingen (zoveel mogelijk) spelen tegen kinderen van hun eigen leeftijd en groep. Dit zullen we doen in een poulesysteem, waardoor alle leerlingen veel wedstrijden kunnen spelen.
Na de poules zal er verder worden gespeeld in een knock-out systeem (of vervolgpoule) om de uiteindelijke eindrangschikking te bepalen. Voor de winnaars en de nummers 2 hebben we een mooie prijs!

 

 

 

Wanneer: donderdag 24 oktober 2019
Tijden: het toernooi is van 13:00-16:00 uur, de zaal is open vanaf 12:30 uur.
Waar: LITAC, Varsseveldsweg 62A, Lichtenvoorde
Wie: alle basisschoolleerlingen van Lichtenvoorde van de groepen 3 tot en met 8
Aanmelden: kan tot en met maandag 21 oktober, door een mail te sturen naar Lars Wildenborg
(Bij aanmelding graag volledige naam, leeftijd, groep en basisschool vermelden).

Deelname is voor iedereen gratis!

Wij willen alle deelnemers vragen om sportkleding en zaal / gymschoenen mee te nemen (geen zwarte zolen svp). Als je een eigen batje hebt dan mag je die natuurlijk meenemen. Voor diegene die geen batje hebben, hebben wij een leenbatje. Neem je ouders/verzorgers, familie, kennissen en vrienden mee om te komen kijken en/of ook een balletje te komen slaan! De koffie en thee staan in elk geval voor jullie klaar!

Vragen kun je mailen naar Lars Wildenborg op het bovenstaande emailadres.

Tot 24 oktober!

Inloggen

Ga naar boven