20191123 Lynn Bongers kleinJaarlijks organiseert Litac de vrijwilligersavond om alle vrijwilligers, die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor onze vereniging, te bedanken voor hun inzet.

Ook op deze plek: dank je wel!!!!

Er wordt echter ook elk jaar een vrijwilliger extra in het zonnetje gezet voor zijn/haar inzet door de Berend Botje-trofee te mogen ontvangen.

Dit jaar is de keus gevallen op Lynn Bongers. Lynn heeft zich in de laatste jaren binnen Litac ontwikkelt tot een waar organisatietalent en vindt het mede daarom leuk om aan diverse projectgroepen deel te nemen en groepshoofd te zijn.

Maar de hoofdreden waarom zij gekozen is niet alleen hetgeen zij allemaal doet voor Litac maar vooral de manier waarop zij dit doet.

Na de uitreiking had voorzitter Hans een gesprek met haar en waarin zij aan gaf verwondert te zijn dat zij uitgenodigd werd voor deze vrijwilligersavond. Hans vroeg haar, wat bedoel je daarmee? Lynns reactie was als volgt: “Alles wat ik naast het sporten doe, doe ik met veel plezier. Ik voel mij thuis bij Litac en vindt het dan ook de normaalste zaak om meer te doen dan alleen te sporten. Omdat dit voor mij vanzelfsprekend is voelt het ook niet als vrijwilligerswerk, want “het hoort er gewoon bij” en omdat ik het graag doe!”.

Deze positieve instelling straalt zij uit naar andere leden en motiveert een ieder optimaal.

Ook zet Lynn zich in om Litac op de kaart te zetten in Lichtenvoorde en omstreken. Ze neemt familie, vrienden, kennissen en collega’s mee naar sporthal “De Zandschoppe” om hun kennis te laten maken met Litac. Ze laat een ieder zien dat er Dynamictennis en tafeltennis gespeelt wordt en dat je er gezellig een kopje koffie of wat anders kunt drinken in het sportcafé.

Deze combinatie van kwaliteiten heeft voor het bestuur de doorslag gegeven om Lynn dit jaar de “Berend Botje” trofee te overhandigen.

Lynn, van harte gefeliciteerd en draag deze titel met trots!

Daarnaast werd er nog stil gestaan bij Trees Heinst. Zij is vanaf de start van dynamictennis bij Litac, nu ruim 25 jaar, groepshoofd geweest. Daarvoor dank en een bloemetje voor Trees!

Inloggen

Ga naar boven