Tafeltennis –en Dynamictennisvereniging Litac gaat dit voorjaar weer Table Stars clinics organiseren voor alle basisscholen in Lichtenvoorde! 

Dit keer willen we het groots aanpakken met complete nieuwe clinics en een kersvers samenwerkingsverband met Wildenborg Tafeltennistraining. Onder leiding van Lars Wildenborg en zijn team zullen alle kinderen van de groepen 3 tot en met 6 op een leuke en spectaculaire manier kennis maken met de uitdagende spelvormen van Table Stars! In overleg kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn voor de groepen 7 en 8. 

Tijdens de clinics staat spelplezier voorop en zal er op unieke wijze worden gewerkt aan belangrijke aspecten bij kinderen, zoals: de fijne en grove motoriek, het balgevoel, snelheid, balans en niet te vergeten de (oog-hand) coördinatie. 

De clinics worden verzorgd in de accommodatie van Litac en bij deze willen we jullie als basisschool hiervoor uitnodigen!

De duur van een clinic kan variëren van 45 tot 60 minuten per groep. Bij voorkeur plannen we één dag in waarbij alle groepen van jullie komen voor de clinic. Dit in verband met de inzet van onze enthousiaste vrijwilligers en het clusteren van de clinics. Wij kunnen de clinics verzorgen in de periode van medio april tot medio mei 2017. In principe zijn wij beschikbaar op de maandag, woensdag en vrijdagen (m.u.v. 21 april). De dinsdag en donderdag zijn bespreekbaar. 

Geheel nieuw zijn de Table Stars Challenge en Table Stars Practice Kick-off

De Table Stars Challenge is op vrijdag 19 mei! Op deze vrijdag zijn er vier finales waarin de twee beste groepen 3, 4, 5 en 6 van Lichtenvoorde het tegen elkaar op zullen nemen om te bepalen wie zich een jaar lang Lichtenvoords Kampioen mag noemen en met de hoofdprijs naar huis gaat! Tijdens de clinics werken de kinderen met de hele groep aan één totaalscore, dit bepaald welke groepen er naar de grote finale (Table Stars Challenge) zullen gaan. 

De Table Stars Practice Kick-off bestaat uit drie trainingen waarbij kinderen (tegen een kleine vergoeding) de laatste stap in het Table Stars programma kunnen zetten en het Table Stars diploma kunnen halen!  Dit onder leiding van gediplomeerd trainer 4 en Landskampioen Lars Wildenborg!

De Practice Kick-off zal gegeven worden op dinsdag 23 mei, 6 en 13 juni. 

(Het exacte tijdstip zal later bekend worden gemaakt). 

NIEUW!
Het team van Wildenborg Tafeltennistraining is sinds kort uitgebreid met twee topspelers: één Landskampioen en misschien wel toekomstig Landskampioen! Zij zullen tijdens enkele clinics aanwezig zijn, dus wie weet speel je tegen één van deze Nederlandse toppers?! 

Graag wij of jullie willen deelnemen aan de Table Stars clinics (en of jullie beschikbaar zijn voor de eventuele Table Stars Challenge). Je kunt contact opnemen met Lars Wildenborg voor meer informatie.

Inloggen

Ga naar boven