2016 02 14 Lars Banning AEr mochten dan niet heel veel verrassingen zijn tijdens de ½ finale Jeugdmeerkampen, wel was er één prestatie die eruit sprong. De plaatsing van Lars Banning voor de finale Jeugdmeerkampen. Lars was als zesde geplaatst in zijn poule en wist knap 2e te worden in zijn poule. Hiermee wordt een tijd van keihard werken dubbel beloond met een plaats bij de beste 12 jongens junioren van Nederland en een A-licentie.

Alleen in zijn eerste wedstrijd moest Lars het afleggen, Thomas Baart (1e divisie) was in straight sets te sterk. Echter daarna draaide de verdedigende motor warm en wist Lars in de tweede wedstrijd een 2-1 achterstand om te buigen in een 3-2 winst op Jeffrey Vonk (3e divisie). Vervolgens moest menig divisiespeler er aan geloven en werden ook Edward van Vliet (3e divisie) en Matthian Vaes (2e divisie) opzij gezet met overtuigende cijfers (3-0). Ook concurrent uit Kampioenspoule, Luuk van Amstel, kon zich geen vuist maken tegen Lars.

Deze wedstrijd werd ook met 3-0 gewonnen.

Met deze vier winstpartijen wist Lars zich achter Thomas Baart te plaatsen voor de finale Jeugdmeerkampen in Panningen. Door het ontbreken van de top van de ranglijst bij de
jongens junioren beloofd het een open finale te worden!

Inloggen

Ga naar boven