2016 01 18 bingoOok dit jaar was de rookworsten- en snertactie weer een GROOT succes. Mede door de enthousiaste hulp van jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes. Als dank hiervoor is er de avond van de actie altijd een activiteit waarbij de jeugd leuke prijsjes kan winnen.

Deze keer waren het "The Crazy Games".

In groepjes werden er allerlei spelletjes gedaan (na het idee van: Minute to win it) en moesten er vragen beantwoord worden met als doel: het eerste bingo halen.

Zo werd er o.a. het spekkies-achteruit-gooi-en-vang-spel gedaan, het dobbelsteenstapelspel, alle schoenen aan elkaar knopen spel, ren je rot met een bal geklemd tussen de knieën spel, muntstuk rolspel en nog veel meer.

En aan het eind van de avond gaat dan natuurlijk iedereen met 1 of meerdere prijsjes naar huis. Deze keer waren de selfiesticks erg in trek maar ook de handenwarmers, batje schoonmaakspul, mini batjes, zaklamp, ballen, en de douchegel. Voor iedereen zat er wel wat tussen.

Het was weer een geslaagde avond.

Aukje, Sandor, Arno, Ruben, Jill, Indi, Guus, Sebino, Silke, Famke, Koen, Cesar, Teun, Maartje, Aranka, Lotte, Lili, Jop, Cas, Joris, Mees, Willem, Jochem, Remo, Marvin en Hyke: allemaal nogmaals hartelijk dank voor de hulp!

Ook natuurlijk de andere helpers die deze avond niet aanwezig waren: bedankt!

Inloggen

Ga naar boven