2014 bob1Met 10 teams werd vrijdagavond weer gestreden om de (een nieuwe) cup met grote oren. Deze prijs ging dit jaar naar "Ratjetoe" met William ter Maat, Martijn Hulshof en Bjorn ten Haaff. Gefeliciteerd met dit succes. Volgend jaar verdedigt de winnaar de titel uiteraard.

Gezelligheid, fanatiek en gezelligheid
Het BoB-toernooi is altijd weer garantie voor gezelligheid. De prestaties en het fanatisme is er echter niet minder om! Iedereen die mee doet, wil aan de haal met die mooi beker en eigenlijk de eer.2014 bob2

Poulefase
In 3 poules van 3 of 4 teams werd uitgemaakt wie voor de 1e plaatsen gingen en wie voor een plaats in de middenmoot. In poule A gingen "De Cameraayeee" afgetekend met de poulewinst aan de haal. Sander, Jordie en Toon waren de eerste finalisten. In de B-poule was het een close-finish tussen de teams "Buurman-en-Buurman" en "Whatsapp". Met 1 punt meer gingen Eric, Barry en Rob eveneens door. In poule C was het tussen "Ratjetoe" en "TTV N.V.M." (naam wordt niet voluit geschreven, red.) nog enigzins spannend. Met 4 punten verschil ging Ratjetoe door.

Finale ronde C
Alle nummer 3 en de nummer 4 uit poule A, speelden tegen elkaar om uit te maken wie met de laatste plaats naar huis mocht. Deze twijfelachtige eer komt toe aan JK1 met Jelmer te Kronnie, Loes en de op het laatste moment nog gestrikte Mascha (was opgegeven, maar ja, dan moet je ineens ook mee doen....en fanatiek!!!).

Het team La ping alla la pong met Jurgen Spijkers, Jaap Luttikhold en Tabbe te Brake pakten uiteindelijk de 7e plaats.

Finale ronde B
De nummers 2 kwamen uit in de B-finale. De eindslag kwam in de laatste partij pas tot stand. Het lukte Imre van Buurman-en-Buurman om 2 punten te pakken van Lars uit team Banana Flip. Helaas voor hun, TTV N.V.M. was al klaar en had 12 punten behaald. Jasper Bluiminck, Frank te Brake en Geerten Liesker werden hiermee 4e.

Grande-Finale
De in de poule zo overtuigende Cameraayeee wisten dit niet in de grande-finale op tafel te leggen. Alleen Sander Spijkers pakte alle punten mee. Het totaal bleef op 6 staan en dit was voldoende voor de 3e plaats. Whatsapp met Eric Schurink, Barry Huitink en Rob de Boer streden met Ratjetoe om de grote cup. William pakte 1 punt mee van Eric. Martijn ging aan de haal met de volle mep tegen Barry en Bjorn was de beste tegen Rob. Hiermee ging de cup naar Ratjetoe met William ter Maat, Martijn Hulshof en Bjorn ten Haaff!

De foto's kunnen hier bekeken worden.

BoB 2015
Volgend jaar doet iedereen die nu kwam supporten uiteraard ook mee. Het gaat om de gezelligheid en het mee doen en dus doe je gewoon ook mee doen.

Volledige uitslag
Ratjetoe William ter Maat, Martijn Hulshof, Bjorn ten Haaf
Whatsapp Eric Schurink, Barry Huitink, Rob de Boer
De Cameraayeee Sander Spijkers, Jordie Hulshof, Toon te Poele
TTV N.V.M. Jasper Bluiminck, Frank te Brake, Geerten Liesker
Buurman-en-Buurman Imre Huitink, Buurman René, Rick Luttikhold
Banana Flip Lars Wildenborg, Mark Knippenborg, Stijn Leijten en Thijs Winkel
La ping alla la Pong Jurgen Spijkers, Jaap Luttikhold, Tabbe te Brake
JK2 Christian Scholten, Mark..., Dominique...
Bat-Min-Ton Marcel Pan, Jack van den Bragt, Ben van den Bragt
JK1 Jelmer te Kronnie, Loes..., Mascha...

Inloggen

Ga naar boven