Oost Gelrese kampioenschappen Dynamic Tennis-dubbel 2013

In de Zandschoppe werden in november, verdeeld over 3 avonden, de Oost Gelrese kampioenschappen dubbel gespeeld. Er is een groeiende belangstelling voor deze wedstrijden mede ook door de inbreng van onze Vragender sportvrienden.

De resultaten:
Mix-dubbel: in het midden de kampioenen Marijke en Rob, links Martin en Jacueline (2e) en rechts Bennie en Anita (3e)Mix-dubbel gewonnen door Marijke Freeman en Rob van Heun
Na een spannende competitie in 2 poules plaatsten zich Jacueline Elshof / Martin Ikink en Marijke Freeman/Rob van Heun zich voor de finale. In een best of three wonnen Marijke en Rob met 2-0 (setstanden 21-10 en 21-13).
De 3e plaats werd veroverd door het dubbel Anita Huijting en Bennie Huiskamp, die Agnes Marneth en Andre Smeenk (de kampioenen van 2012) met 21-18 versloegen.

Dames dubbel: Rionne Wamelink en Jacueline Elshof pakken opnieuw de titel.
In een spannende finale wonnen ze van Marijke Freeman en Ineke Krom met 2-0 (setstanden 23-21 en 21-17). De 3e plaats was voor het duo Agnes Marneth en Thea Ankersmit.
In de B-poule ging de overwinning naar Anita Huijting en Christa Waalder voor het duo Annie Boekelder en Ingrid Pillen.

Herendubbel: rechtsboven de winnaars Marcel en Rob, midden voor Eric en Colin (2e) en linksboven Ton en Jan (3e)Heren-dubbel: Marcel Albers en Rob van Heun prolongeren opnieuw de titel
Na een competitie in 2 poules plaatsten zich 4 teams voor de kruisfinales. Erik Schurink en Colin Peper wonnen met 21-15 van Imre Huitink en Sander Spijkers (allen ook voortreffelijke tafeltennissers!), terwijl Marcel Albers en Rob van Heun het duo Jan Muller/Ton Sterenborg met 21-11 versloegen.
In de finale, in een best of three, werden Erik en Colin met 2-0 (setstanden 21-12 en 21-11) verslagen door Marcel en Rob.
De 3e plaats werd opgeeist door Jan Muller en Ton Sterenborg die Imre Huitink en Sander Spijkers met 21-13 versloegen.