2012 boek_sportgek

Ben je ook wel eens aan het spelen met het idee dat je de wedstrijd toch niet gaat winnen? Of werkt je hoofd je meer tegen in het spel als mee? Dan wordt het misschien tijd om naast die geweldige conditie en super talent ook wat aan sportpsychologie te gaan doen!

Litac wil er in elk geval wat aan gaan doen!

Zoals jullie in het clubblad van maart hebben kunnen lezen willen we bij voldoende belangstelling sportpsychologe Edith Rozendaal (zie haar website: http://sport-gek.nl/ ) uitnodigen om een groepssessie te gaan geven van ongeveer 1,5 tot 2 uur. Deze wordt dan op een doordeweekse avond bij Litac gehouden. Litac zal de kosten voor zich nemen waardoor de deelnemers geen bijdrage hoeven te leveren. Tijdens deze sessie wordt op een praktische en leuke manier het onderwerp besproken en krijgen we gelijk praktische tips die iedereen gelijk kan inzetten.

Graag willen we van jullie weten of jullie er wel/geen belangstelling voor hebben en zo ja, welke avond jullie voorkeur heeft en welke avond je sowieso niet kunt. Dan zullen wij daarna een datum plannen.
Zouden jullie dit even, de aankomende week door willen geven aan Jeroen Drijver of Inge Wevers, via de mail of op de training? Ook ligt er een intekenlijst bij Litac.

Inloggen

Ga naar boven