2013 guvTijdens de GUV-Achterhoek Cup mochten Anne Wouda (senioren) en Lode Hulshof (jeugd) op het hoogste schavot van het podium plaats nemen. Beide Litac-ers weerstonden de aanval van buurtverenigingen om deze titel in Lichtenvoorde mee te nemen.

Het 10-jarige jeugdtalent Lode Hulshof speelde een spannende finale tegen teamgenoot Gijs Geelink. Menig verbluffende rally werd voorgeschoteld aan het publiek, het was zichtbaar dat beide spelers op elkaar ingespeeld zijn. De sets waren ieder voor zich spannend, toch trok Lode driemaal met miniem verschil de set naar zich toe. Hij mag zich een jaar jeugdkampioen van de achterhoek noemen.

Een dag later maakten Anne Wouda en Caspar Wiegerinck (SMD Winterswijk) er ook een spektakelstuk van. In een lange vijf-setter trok ook hier de Litac-er aan het langste eind en mag zich een jaar beste tafeltennisser van de Achterhoek noemen.

Wel had Caspar Wiegerinck genoeg punten verzameld voor het clubklassement. Zijn club, SMD Winterswijk, heeft dankzij deze overwinning en de nodige andere kwart- en halve finales het komende jaar de wisseltrofee voor clubs in zijn bezit.

Inloggen

Ga naar boven