Op 30 maart a.s. is bij Litac een clinic voor mensen met een beperking, 2013 delichtenvoorde
woonachtig in verschillende zorginstellingen in de regio.

Het doel is om mensen met een beperking kennis te laten maken met de verschillende soorten sport en spel activiteiten, zodat zij eventueel kunnen deelnemen aan het verenigingsleven en op deze manier hun vrije tijd kunnen invullen. Tijdens deze clinic komen 3 verschillende verenigingen tafeltennis, schuiftafeltennis, dynamictennis en tennis demonstreren.

Waar en wanneer:
Zaterdag 30 maart van 10.00 tot 12.30 uur bij vereniging LITAC in Lichtenvoorde

De organisatie is in handen van het Uitburo in samenwerking met tafeltennisvereniging De Toekomst in Lochem, tafeltennis- en dynamictennisvereniging LITAC in Lichtenvoorde en de tennisvereniging TC Beltrum.

Resultaat:
Mensen met een beperking hebben kennis gemaakt met de verschillende spelvormen van tennis die aangeboden worden in diverse regio's. Deelnemers kunnen tijdens deze clinic ook zelf de sport beoefenen en ervaren hoe het is om hieraan deel te nemen. Daarnaast zullen alle verenigingen de kans krijgen om hun club/ sport te promoten zodat zij evt. extra leden werven en mensen met een beperking ook de kans te geven mee te laten doen in het verenigingsleven. In sommige gevallen zullen hier misschien meerdere G-teams uit ontstaan.

Inloggen

Ga naar boven