logo topTijdens de WK Tafeltennis in 2011 is de NTTB gestart met de doelgroep Aziaten. Op de finaledag (14-05) organiseerden we samen met de ACSSNL (Association of Chinese Students and Scholars in the Netherlands) voor het eerst de China Ping Pong Experience. Na de WK is het project voortgezet en hebben we in Utrecht en Eindhoven een pilot project gedraaid waarbij Chinese studenten kennis konden maken met een tafeltennisvereniging.

Ook dit jaar organiseren we weer de China Ping Pong Experience, vorig jaar konden alleen mensen met een Chinese afkomst deelnemen, dit jaar gaan we een mix maken tussen teams met Chinezen en teams met Nederlanders. Zij zullen tegen elkaar strijden voor toernooiwinst.

We zijn nog op zoek naar teams die het leuk vinden om deel te nemen. Het toernooi vindt plaats op 28 april bij tafeltennisvereniging SVE in Utrecht. Een team bestaat uit minimaal 2 personen en deelname is gratis. Meer informatie vindt u in de bijgevoegde uitnodiging.

We hopen dat uw vereniging het leuk vindt om deel te nemen met een team. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Klik hier voor de uitnodiging van de NTTB.

Inloggen

Ga naar boven