Van 20 tot en met 27 april vindt de achtste Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Ook Litac doet met Tafeltennis op 27 april mee aan de Nationale Sport Week.

Kijk voor meer informatie over de nationale sportweek op www.nationalesportweek.nl. Geef je hier onder op voor de Battle of Business 2012 bij Litac!

Battle of Business 2012

De Battle of Business is een bedrijven- en vriendentoernooi, waarbij teams van 3 personen samen kunnen spelen tegen andere teams bestaande uit dezelfde samenstelling. De teams kunnen bestaan uit spelers die bijvoorbeeld collega's, vrienden of familie van elkaar zijn.

Het doel is een gezellig toernooi, waarbij iedereen veel kan spelen of zijn / haar  eigen niveau. Maximaal 1 speler komt uit in een competitie van de NTTB. Bij de inschrijving wordt de sterkste speler als 1e speler geplaatst.

Klik hier om je als team in te schrijven

Het is mogelijk om je met meer dan 3 spelers in te schrijven, maar dan moet het team het onderling regelen wie welke wedstrijd speelt.

Inloggen

Ga naar boven