Jeugdranglijsttoernooi C

De dag van het C Jeugdrangijst toernooi met Inge, Gijs & Danny die deze dag op pad gingen. Inge als coach en Gijs en Danny als spelers.

Als eerste deden Inge en Gijs een lekker bakje koffie en zat Danny aan zijn heerlijke warme chocomel. Na de koffie en het inspelen moest Danny als eerst aantreden. Hij pakte de eerste 2 potten in de poule gemakkelijk met 3-0. De laatste wedstrijd leek zeer makkelijk Danny Gijs die 2 uurtjes later moest aantreden begon zeer sterk. Hij won de eerste 2 partijen ook gemakkelijk en stond goed te spelen. De laatste partij was de nummer 1 uit de poule die hij helaas verloor maar met een 2e plek aan de goede kant van de streep zat, en de hoofdronde bereikte.

Toen Gijs klaar was zat Danny alweer spelen bij een andere tafel te spelen. Hij won de wedstrijd zeer lastig tegen een tegenstander die een redelijk sloom spel had maar met de goede tips van Coach Inge 2-3 won en door is naar de volgende ronde.

Gijs moest weer veel later aantreden, maar speelde zeer sterk. Tegen een tegenstander waar hij eerder al van verloor, maar ook van won. Een spannende pot dus, werd vooraf gezegd. Gijs speelde goed en pakte met ruime cijfers de overwinning mee 3-0 in het voordeel van Litac.

Danny pakte de ene zege naar de andere hij won bij de laatste 16 met 3-1. Bij de laatste 8 in de kwartfinale kreeg hij het lastig en had een achterstand van 2-1, maar met een Time-Out door Inge ( op het juiste moment ) werd het 2-2. Daarna trok hij in de 5e game aan het langste en won.

Gijs die daarna weer een wedstrijd moest spelen, had er veel zin in en stond goed te spelen en pakte punt naar punt en won. Hij ging met een goed gevoel een ronde verder. Danny die inmiddels in de halve finale speelde keek snel maar zeker niet verdiend een 2-0 achterstand tegemoet. Het was een spannende pot waar het al snel duidelijk was dat de tegenstanders gelijk aan elkaar waren. Maar nadat Danny zich herpakte werd het 2-1 2-2 en 2-3 in het voordeel van Litac. Hij speelde de laatste sets heerlijk tafeltennis en ging zo door naar de FINALE.

Gijs die in de kwart finale helaas werd uitgeschakeld met 1-3 kansen had hij wel. Maar de tegenstander was net een maatje te groot. Met een kwartfinale hoofdtoernooi zeer geslaagde dag voor Gijs Geelink. Danny die moest aantreden in de finale had veel zenuwen, maar begon toch zeer goed. De tegenstander had nog niet door dat de finale al was begonnen hij pakte de 1e set gemakkelijk  met 11-5 naar zich toe. In de 2e set begon Danny weer geweldig hij kwam 7-1 voor maar zakte ineens in. Hij verloor de set met 10-12 en heefd zijn spel niet meer weten terug te vinden. Helaas ging de wedstrijd daarna ook zeer verdiend mee met de tegenstander uit Friesland.

Maar met een 2e plek en het spel wat Danny liet zien wat hij kon en had niet verwacht in de finale te komen.