Wijzig je geplande vakantie en ga in trainingskamp, hoogtestage of whatever dan ook. Bereidt je zelf voor op het leukste toernooi van het jaar! Ook dit jaar organiseert Litac namelijk weer de Battle of Business (BOB). Dit jaar is het op 10 mei. Precies! Net na de vakanties! Hieronder volgt informatie over het toernooi en hoe je je kunt inschrijven

Battle of Business 2019
The Battle of Businnes begint op tijd, zoals elk jaar op tijd en eindigt vast weer te laat! Op 10 mei heeft Eugene de koffie om 19.30 klaar staan. Het doel is om rond 19:45 te beginnen. Dat zal vast wel weer iets later worden, ons kennende. Vooruit dan maar. Mocht je er niet op tijd kunnen zijn, zorg er voor dit bekend is bij de organisatie en dat er minimaal 2 spelers wel aanwezig zijn! Zo kunnen we redelijk op tijd starten en hopelijk raakt het toernooiverloop hierdoor niet in de war.

P1090308Afgelopen zondag 7 april was de laatste ronde van de dynamictennis competitie. In de laatste 4 ronden werden de teams over drie poules (A, B en C) verdeeld. In poule A en B werd een 9-kamp gespeeld en in poule C een 8-kamp. Dit Lidy en Marijke (Litac 7) kwamen in de C-poule uit waar ze uiteindelijk op een keurig 4e plaats eindigden.
Agnes (Litac 6) had wat pech dit jaar omdat haar partner al voor het begin van de competitie geblesseerd raakte. Het kostte soms wat moeite maar gelukkig kon ze voor elke wedstrijd een vervanging vinden waardoor ze toch elke ronde heeft kunnen spelen. Uiteindelijk leverde dit een 7e plaats op in poule  B.
Tonnie, Theo en Willy (Litac 5) deden goed mee in de middenmoot van poule B. Helaas moest Willy wegens persoonlijke omstandigheden de laatste paar wedstrijden afhaken. We hopen dat hij volgend jaar weer gewoon mee kan doen.
Hans en Ronny (Litac 4) hadden in de voorrondes goed gedaan waardoor ze uiteindelijk in poule A, de sterkste poule, terecht kwamen. Met een keurige 7e plaats kunnen ze terug kijken op een mooie afsluitcompetitie, in de laatste ronde werden zelfs 5 punten gehaald, dit bied perspectief voor komend seizoen! Lynn en Janneke (Litac 3) moesten zich helaas voor de start van het seizoen afmelden door een langdurige blessure van Lynn. We hopen dat het herstel zich goed voortzet en dat ze er komend seizoen weer bij zullen zijn. Voor Harry, Mariëlle en Rob liep het seizoen ook anders dan gepland. Hier was het Mariëlle die door een blessure de meeste wedstrijden niet mee kon spelen. Door goed samenspel van Harry met invaller Frank kon degradatie in de laatste voorronde voorkomen worden. Uiteindelijk werd een 6e plaats behaald in poule A. Tot slot zijn we aanbeland bij Bennie, Jan en Marcel (Litac 1). Zoals verwacht zijn ze van alle Litac teams het hoogst geëindigd. Met een keurige 3 plaats in poule A sluiten zij dit seizoen af. 
Gefeliciteerd allen met deze mooie resultaten! Grote dank voor onze invallers Berry, Danielle, Marijke, Janine en Frank, dankzij hen konden alle wedstrijden gewoon gespeeld worden!
In poule A ging de overwinning naar nieuwkomers Eric en Wilco van Appoldro 1 (Apeldoorn). poule B werd gewonnen door Yapton 1 en poule C werd gewonnen door DTR 2 (Ruurlo).

Hieronder de volledige uitslag van de regio competitie:
Poule A:
1. Appoldro 1
2. SSS Irene 1
3. Litac 1
4. DIOS 1
5. Appoldro 2
6. Litac 2
7. Litac 4
8. SSS Irene 2
9. DTVW 1

Poule B
1. Yapton 1
2. DTVW 3
3. DTVW 2
4. Litac 5
5. DTA 1
6. DIOS 2
7. Litac 6
8. DTR 1
9. DTVW 5

Poule C
1. DTR 2
2. DTVW 4
3. DIOS 3
4. Litac 7
5. DTR 3
6. Prinses Margriet 1
7. DIOS 4
8. Prinses Margriet 2

Gouden Wil HeinstWil gehuldigd 2019 Large
Heel bijzonder was voorts het gouden lidmaatschap-50 jaar- van de man die door de voorzitter betiteld werd als ‘icoon van de vereniging’.
“Zoals Willem van Hanegem het clubicoon is van Feyenoord, Johan Cruijff van Ajax en Foppe de Haan van Heerenveen, zo ben jij –Wil Heinst- het icoon van Litac”, aldus voorzitter Hans Eijsink. Vijftig vruchtbare jaren (o.a. 31 jaar voorzitter en bijna 25 jaar trainer) op alle terreinen.
Ook al deze jubilarissen van harte proficiat!
Toen de vergadering was afgelopen en de TV werd aangezet konden allen nog kort getuige zijn van de laatste magische minuten van Ajax in de Bernabeu-arena (4-1 winst!).

Lau erelid Large
 
 
 
 
                          Laurens Wildenborg erelid.
 
 
 
 
 
 
 
 
Het was een toevallige omstandigheid dat op de avond van de ALV de wedstrijd Real Madrid – Ajax werd gespeeld. Wat zou dat betekenen voor de opkomst?
Het bleek mee te vallen: de opkomst was bijzonder groot, ook wat betreft mannelijke leden. 
 
Naast de gebruikelijk punten was ongetwijfeld het hoogtepunt van de avond de benoeming van Laurens Wildenborg tot erelid.
Laurens was al sinds 1993 lid van verdienste voor zijn vrijwillige inzet voor de nieuwbouw van De Zandschoppe en ook sindsdien heeft hij bepaald niet stil gezeten.
Hij is onder andere betrokken geweest bij het onderhoud van De Zandschoppe en de uitbreiding van deze zaal in 2012. Sinds een aantal jaren is hij ook bij de groep G-kracht het vaste aanspreekpunt en competitieleider. 
Dit was voor het bestuur meer dan voldoende reden om de leden voor te stellen Laurens te benoemen tot erelid. Het ovationele applaus bekrachtigde dit voorstel.
Daarmee treedt Laurens als 5e lid toe tot de eregalerij. 
Laurens, van harte gefeliciteerd en dank voor al jouw inzet!
 

sponsorkliksWij dragen als vereniging de lokale ondernemer en onze sponsoren een warm hart toe! Kijk hier eens naar onze sponsoren. Wij kunnen niet zonder hen en zij zijn ook betrokken bij onze vereniging. 

De toegevoegde waarde van een lokale winkel? Advies, reparatie, dicht bij, elkaar kennen en even kijken. Noem zo nog maar een paar voordelen op. Dus reden genoeg om bij onze sponsoren te blijven kopen of te gaan kopen!

En toch koopt iedereen ondertussen weleens een product bij een online shop. Gewoon omdat dit makkelijk is, je geen advies nodig hebt en het product ook nog eens thuis bezorgd wordt. En vanaf nu kun je ook nog eens onze eigen vereniging sponsoren door via SponsorKliks jouw product te kopen. En dat is niet duurder dan anders wanneer je online koopt. Alleen ontvangen wij een percentage van het aankoopbedrag. 

Hieronder de lijst van online shops waar je allemaal kunt kopen en ons sponsort!

Inloggen

Hoofdsponsor

Subsponsor

Ga naar boven