tijdelijk buiten gebruikHet huidige wedstrijdshirt is al een tijdje niet meer te bestellen. Voor de meeste spelers is dit geen probleem. Sterker nog, er zijn er die nog spelen in een nog ouder shirt, hoewel dit vanuit de sportbonden eigenlijk niet gewenst is. Voor nieuwe leden of leden die toch ietsje harder uit het shirt groeien is het echter lastiger. Daarnaast vinden wij een eenduidige uitstraling bij wedstrijden en toernooien ook belangrijk.

Dit is voor ons reden geweest om verder te kijken naar de mogelijkheden naar een eigen, betaalbare kledinglijn.

Sublimatie-techniek
Ultiem is natuurlijk een volledig eigen unieke stijl qua shirts en die mogelijkheden zijn er tegenwoordig steeds meer. Diverse leveranciers bieden met sublimatie-druktechnieken een enorm scala aan mogelijkheden. Je kunt namelijk een volledig eigen ontwerp maken en alles wordt als het ware geprint op een basisshirt. Briljant!

Er zijn echter twee nadelen hiervoor en dat is de lange levertijd en de aantallen die tegelijk besteld moeten worden. Die zullen we dan zelf in voorraad moeten houden. 

 

Bedrukken shirt
De andere mogelijkheid is om shirts te laten bedrukken, zoals wij dit tot nu ook gedaan hebben met logo's en onze naam. Dit is voordeliger, sneller te leveren en kwalitatief zeker net zo goed als sublimatie. 

Kortom, wij hebben besloten om voor een basic-poloshirt te kiezen, welke wij willen laten bedrukken met logo en onze verenigingsnaam. Qua ontwerp willen wij er wel iets moois van maken, zodat het uniek is. 

Door te kiezen voor een shirt welke lang leverbaar is, gaan we er vanuit dat we bij wedstrijden weer een eenduidige uitstraling neer kunnen zetten.

Waar staan we nu
We zijn bezig met uitwerken van wat schetsen en ideeën (ene Glenn ter Haar is hier wat nauwer bij betrokken :-)) en moeten nog een finale keuze maken voor een blauwe basiskleur. En, NEE, het is niet het grijze shirt hierboven!!!!

Zodra we iets verder zijn met deze ontwerpen, zullen we eventueel ook een aantal leden vragen om ons van feedback te voorzien. De doelstelling is is om na de zomer de bestelronde te laten plaats vinden, zodat we de nieuwe (of oude) competitie in  nieuwe teneus kunnen spelen. Of dit haalbaar is en of de competitie überhaupt weer op gang gaat komen, is natuurlijk niet zeker. 

Inloggen

Ga naar boven