tijdelijk buiten gebruikIedereen kan natuurlijk niet wachten om weer eens lekker tegen een bal aan te slaan in onze eigen Zandschoppe en elkaar weer te ontmoeten in de ontmoetingsruimte. Er valt eigenlijk weing aan toe te voegen. De Zandschoppe en onze trainingsgroepen mogen vooralsnog niet weer opgestart worden. We zijn helaas nog steeds "Tijdelijk buiten gebruik". 

We gaan kijken naar de mogelijkheden in de buitenlucht voor de jeugd en gaan werken aan een plan hoe we, zodra het weer mag, binnen aan de slag kunnen.

Mogelijkheden jeugd 
De jeugd tot 12 jaar mag in groepen weer buiten sporten. De jeugd tot 18 jaar mag dit ook, maar moet rekening houden met een afstand van 1,5 meter. Helaas is dit allemaal buiten en kunnen we onze geliefde sporten binnen niet beoefenen. 

In overleg met de trainers willen we kijken naar de mogelijkheden om toch buiten wat activiteiten te organiseren, zodat er weer bewogen wordt en we weer samen zijn.

De trainers zullen, zodra er meer duidelijk is, contact opnemen met de jeugd.

Protocol voor heropening
Vroeg of wat later zal er vanuit de overheid weer groen licht gaan komen dat ook binnensporten toegestaan is. Hoe? Wanneer? Wie? Geen idee! Ook wij hebben geen glazen bol (en dat is soms maar goed ook). Het enige wat we wel kunnen doen, is na gaan denken over Hoe we open willen gaan en Hoe we weer verantwoord kunnen sporten, rekening houdende met een afstand van 1,5 meter. Voor zowel tafeltennis als dynamictennis zal die afstand niet het probleem zijn, zolang je maar single speelt. 

En dat is precies wat wij als bestuur de komende periode gaan proberen te formuleren, zodat we een plan / protocol hebben liggen voor het moment dat we weer aan de slag mogen. We zullen dus regels / richtlijnen gaan opstellen om zo soepel en snel mogelijk weer "In gebruik" genomen te kunnen worden. Hierbij zullen we vast keuzes moeten maken die niet altijd even gewenst zijn en het zal vast jullie beperken in de vrijheid waaraan jullie gewend zijn, maar het is voor ieders gezondheid van belang. Wij dan ook zeker een beroep op jullie eigen verantwoordelijkheden.

Inloggen

Ga naar boven