Op Vrijdag 4 November organiseerde de toernooicommissie van Litac voor de 1e keer het dynamictennis BoB-toernooi. Bij dit toernooi strijden duo's, bestaande uit een DT-er samen met een niet-DT-er, tegen elkaar. Een leuke manier om ook spelers zonder dynamictenniservaring kennis te laten maken met de sport.
 
In totaal hadden er zich 8 teams opgegeven, helaas heeft 1 team zich teruggetrokken waardoor er met 7 teams gestart werd. Deze teams hebben allemaal 1 set tegen elkaar gespeeld.
 
Om 20.00 uur werd er na enig uitleg begonnen met de wedstrijden op de 3 banen waarover Litac beschikt en werd er al snel goed gespeeld door de verschillende teams, een bewijs hoe goed dynamictennis op te pakken is.
 
Na een zeer spannende onderlinge strijd om de 1e plaats wisten Joop en Joris Ebbers met 21-12 te winnen van Tessa Weijers en Ellen Sprenkelder. Hierdoor eindigden Joop en Joris op de 1e plaats, gevolgd door Tessa en Ellen met het gelijke puntenaantal. 
 
De strijd om de 3e en 4e plaats tussen Hans en Fons Eijsink en Jos en Fred Heusschen werd een ruime overwinning voor Hans en Fons Eijsink.
 
Na afloop werden de prijzen door Jos overhandigd aan de prijswinnaars en werd er nog enige tijd gezellig nagezeten in de ontmoetingsruimte van Litac.

Inloggen

Ga naar boven