20201005 Rabo ClubsupportZie jij jezelf zomers al zitten op ons vernieuwde buitenterras of lekker een balletje slaan op het buitensportveld?! Breng dan nu je Rabo ClubSupport stemmen uit op de Zandschoppe en Litac. Je hebt dit jaar 3 stemmen en kunt ons elk 1 stem geven. Elke stem levert geld op om onze doelen realiseren. Mogen wij op jullie stemmen rekenen?

Voor jouw derde stem geven wij jullie het stemadvies om op corsogroep Zieuwentseweg of ZPC Livo te stemmen. Zij doen hetzelfde en zo helpen we elkaar!

Doelen Zandschoppe en Litac
De Zandschoppe (het gebouw) wil graag het terras verbeteren zodat je bij mooi weer heerlijk ontspannen buiten kunt genieten van een verkoelend drankje. Litac heeft de ambitie om een buitensportveld te realiseren om ook op een leuke en verantwoorde manier buiten te kunnen sporten.

Hoe werkt het stemmen
Heb jij een rekening bij de Rabobank, ben je minimaal 12 jaar oud en ben je lid dan heb je 3 stemmen voor Rabo ClubSupport. Stemmen doe je via de Rabo app of via Rabo internetbankieren. Je logt in op de Rabo App of op Internetbankieren en via het kopje “service” vervolgens staat onder “snel naar” de knop “Stem op jouw Club”

In de deelnemerslijst zoek je op “Zandschoppe” en “Litac”, klik op toevoegen aan stemlijst en dan ben je er bijna.  Je 3e stem kun je namelijk aan één van onze samenwerkende clubs geven. Heb je alle 3 stemmen verdeeld, breng dan definitief je stemmen uit. Je hebt hiervoor tussen 4 en 25 oktober de tijd. Elke stem is geld waard en stemmen loont dus!

Wel een rekening bij de Rabobank maar (nog) geen lid? Regel dit dan eenvoudig op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden. Voor meer informatie over Rabo ClubSupport: www.rabobank.nl/clubsupport

 

Inloggen

Ga naar boven