70 Jaar Litac en het feest is nog niet voorbij! Zonder onze oud-leden had Litac niet bestaan en met hen willen we ook graag het 70-jarig bestaan vieren op zondag 10 november vanaf 14.00 uur.

Traditioneel zijn namelijk op deze 2e zondag van november ook altijd de Lichtenvoordse kampioenschappen tafeltennis en we willen deze traditie dan ook in ere herstellen door tezamen met
de oud-leden een gezellig toernooi te organiseren. Op deze dag willen we ook de oud-leden van oud-KSV uit Vragender en oud-leden van oud-Slagvaardig uit Zieuwent uitnodigen om er een oud-
gemeente-Lichtenvoorde-toernooi van te maken. Allemaal oudjes bij elkaar, maar de jonkies van Litac zijn natuurlijk ook welkom.

Als het tafeltennis niet meer lukt, geen probleem. Kom dan gewoon gezellig herinneringen ophalen en kijken hoe mooi het bij Litac is geworden. Onze dynamic tennissers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Aanmelden kan via de aanmeldformulieren in de ontmoetingsruimte, via mail  of telefonisch bij Anne of Lars (klik op hun namen voor contactgegevens)

Inloggen

Ga naar boven