Beginnerstoernooi Zevenaar

Zaterdag 2 maart deden Teun, Arjan, Siebe, Jochem, Wout, Mees en Guus mee aan het beginnerstoernooi van TTV Zevenaar. De kinderen aan beginnerstoernooien mogen niet ouder dan 12 jaar zijn en niet hoger spelen dan de 5e klasse (laagste klasse jeugd). Arno ging mee als coach om de sportieve tips te geven aan de jongens. Na een sportieve en gezellige middag werden de prijzen uitgedeeld. Ondanks het goede spel vielen Teun (1e toernooi!) en Siebe net niet in de prijzen. Arjan werd 2e bij de niet competitiespelers. Een erg goede prestatie. Het was pas zijn 2e toernooi. Bij de competitiespelers is er door de Litac boys hard gestreden om de hoogste plekken. Wout verloor net van Guus in de strijd op de 3e plaats. Op de Gelderse kampioenschappen in januari was het nog andersom. De finale tussen Jochem en Mees was van een hoog niveau. Lange topspin rally’s lieten zien dat de jeugdspelers van Litac technisch snel vooruit gaan. Een zeer sportieve wedstrijd waarbij beiden de ander de overwinning gunden. Toch kon er maar één de winnaar zijn. Na 3 sets kon Mees de beker voor de winnaar ophalen en werd Jochem als niet-competitiespeler knap 2e. Daarna zijn we met zijn allen naar de Mac gegaan waar we nog veel lol hebben gehad.