2013 battle_of_businessVan 20 tot en met 27 april vindt net als vorig jaar de Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. 

Tafeltennissend Litac deed altijd mee met de Battle of Business, maar in deze week kunnen er nog promotie/degratiewedstrijden gespeeld worden. Daarom is dit jaar de Battle of Business op 3 mei. 

Klik hier om je als team in te schrijven

De Battle of Business is een bedrijven- en vriendentoernooi, waarbij teams van 3 personen samen kunnen spelen tegen andere teams bestaande uit dezelfde samenstelling. De teams kunnen bestaan uit spelers die bijvoorbeeld collega's, vrienden of familie van elkaar zijn.

Het doel is een gezellig toernooi, waarbij iedereen veel kan spelen of zijn / haar eigen niveau. Maximaal 1 speler komt uit in een competitie van de NTTB. Bij de inschrijving wordt de sterkste speler als 1e speler geplaatst.

Het is mogelijk om je met meer dan 3 spelers in te schrijven (vul dan bij speler 3 even de overige namen in). Het team moet het onderling regelen wie welke wedstrijd speelt.

Inloggen

Ga naar boven