batje 1

Veel Litac-teams hebben het dit jaar erg zwaar. Door drie kampioenschappen en een veranderde indeling spelen veel teams in hogere klasses dan afgelopen jaar. Vechten om niet te degraderen is dan ook het credo van veel teams. 

Een positieve uitzondering hierop is het eerste seniorenteam.

Na een aantal weken goed meegedraaid te hebben om de bovenste posities werd afgelopen weekend de koppositie gepakt in de hoogste regionale klasse. Een kleine 6-4 overwinning op de tegenstander uit Ede was hier genoeg voor. Jarno de Kruijff versloeg met overtuigend spel alle tegenstanders, Robbert Kock, die en passant een week eerder nog de marathon van Amsterdam uitliep, versloeg twee Edenaren. Lichtenvoords kampioen Aaron Albeck had het deze week zwaar en voegde nog
Overige uitslagen senioren:
Litac 2 - TVO 1 Oosterhout 2 - 8
Litac 3 - Slagvaardig 2 Rheden 2 - 8
Litac 4 - Heen en Weer 2 Silvolde 6 - 4
Litac 5 - ATAK 2 Aalten 7 - 3
Litac 6 - SMD 3 Winterswijk 3 - 7

Eerste jeugdteam krijgt nog geen voet aan grond
Begon het vlaggenschip van de jeugd hun landelijke competitie half september nog met een gelijkspel, de uitslagen daarna zijn minder. Ook deze week eindigde de wedstrijd in een 2-8 nederlaag. Veel wedstrijden zitten op het randje, waar de tegenstander dan uiteindelijk toch aan het langste eind trekt. Het is van harte te hopen dat deze wedstrijden in de tweede competitiehelft wel naar de goede zijde vallen, waardoor degradatie nog afgewend kan worden.

 

Overige uitslagen jeugd:
Shot 1 Wageningen - Litac 2 8 - 2
Shot 3 Wageningen - Litac 4 9 - 1
Hercules 6 Terborg - Litac 5 5 - 5

Inloggen

Ga naar boven