P1090308Afgelopen zondag 7 april was de laatste ronde van de dynamictennis competitie. In de laatste 4 ronden werden de teams over drie poules (A, B en C) verdeeld. In poule A en B werd een 9-kamp gespeeld en in poule C een 8-kamp. Dit Lidy en Marijke (Litac 7) kwamen in de C-poule uit waar ze uiteindelijk op een keurig 4e plaats eindigden.
Agnes (Litac 6) had wat pech dit jaar omdat haar partner al voor het begin van de competitie geblesseerd raakte. Het kostte soms wat moeite maar gelukkig kon ze voor elke wedstrijd een vervanging vinden waardoor ze toch elke ronde heeft kunnen spelen. Uiteindelijk leverde dit een 7e plaats op in poule  B.
Tonnie, Theo en Willy (Litac 5) deden goed mee in de middenmoot van poule B. Helaas moest Willy wegens persoonlijke omstandigheden de laatste paar wedstrijden afhaken. We hopen dat hij volgend jaar weer gewoon mee kan doen.
Hans en Ronny (Litac 4) hadden in de voorrondes goed gedaan waardoor ze uiteindelijk in poule A, de sterkste poule, terecht kwamen. Met een keurige 7e plaats kunnen ze terug kijken op een mooie afsluitcompetitie, in de laatste ronde werden zelfs 5 punten gehaald, dit bied perspectief voor komend seizoen! Lynn en Janneke (Litac 3) moesten zich helaas voor de start van het seizoen afmelden door een langdurige blessure van Lynn. We hopen dat het herstel zich goed voortzet en dat ze er komend seizoen weer bij zullen zijn. Voor Harry, Mariëlle en Rob liep het seizoen ook anders dan gepland. Hier was het Mariëlle die door een blessure de meeste wedstrijden niet mee kon spelen. Door goed samenspel van Harry met invaller Frank kon degradatie in de laatste voorronde voorkomen worden. Uiteindelijk werd een 6e plaats behaald in poule A. Tot slot zijn we aanbeland bij Bennie, Jan en Marcel (Litac 1). Zoals verwacht zijn ze van alle Litac teams het hoogst geëindigd. Met een keurige 3 plaats in poule A sluiten zij dit seizoen af. 
Gefeliciteerd allen met deze mooie resultaten! Grote dank voor onze invallers Berry, Danielle, Marijke, Janine en Frank, dankzij hen konden alle wedstrijden gewoon gespeeld worden!
In poule A ging de overwinning naar nieuwkomers Eric en Wilco van Appoldro 1 (Apeldoorn). poule B werd gewonnen door Yapton 1 en poule C werd gewonnen door DTR 2 (Ruurlo).

Hieronder de volledige uitslag van de regio competitie:
Poule A:
1. Appoldro 1
2. SSS Irene 1
3. Litac 1
4. DIOS 1
5. Appoldro 2
6. Litac 2
7. Litac 4
8. SSS Irene 2
9. DTVW 1

Poule B
1. Yapton 1
2. DTVW 3
3. DTVW 2
4. Litac 5
5. DTA 1
6. DIOS 2
7. Litac 6
8. DTR 1
9. DTVW 5

Poule C
1. DTR 2
2. DTVW 4
3. DIOS 3
4. Litac 7
5. DTR 3
6. Prinses Margriet 1
7. DIOS 4
8. Prinses Margriet 2

Inloggen

Hoofdsponsor

Subsponsor

Ga naar boven