DSC 1604 LargeSTRALEND OPEN HUIS BINNEN EN BUITEN

Buiten scheen volop de zon op deze 14e oktober. Het mooiste wandelweer. Maar wat zou dat betekenen voor ons open huis? Gelukkig viel het ook binnen mee. Niet alleen dat er heel veel leden waren opgekomen. Om mee te spelen, om mensen te ontvangen of gewoon voor een lekker kopje koffie of thee in een meer dan gezellige sfeer. Het was weer een grote happening. Het is elk jaar weer spannend hoe de opkomst zal zijn, maar binnen was het net als buiten: hartverwarmend.
De tafeltennisrobot spuwde deze middag wellicht een record aantal ballen uit. G-sporters lieten weer zien wat schuiftafeltennis teweeg brengt. Wat een overgave. Heel veel jongelui sloegen een balletje. Heerlijk om te zien hoe de Theo Heutinckzaal een en al actie was. Hulde aan de medewerkers is hier op zijn plaats.
Ook bij dynamictennis was de zaal bijna de hele middag bezet. Bezet door jong en oud.
In de kantine, nee ontmoetingsruimte is een veel beter en toepasselijker woord, was het echt een komen en gaan: leden, oud-leden en veel belangstellenden.
Het gaat Litac zeker een aantal nieuwe leden opleveren.
Ook buiten was het prachtig. Niet alleen vanwege het mooie weer, maar de aanwezigheid van de grote opvallende DSC 1640 Largeboog (bedankt Olympia voor de financiële bijdrage!) en ook het springkussen trokken de aandacht.
Al met al weer een stralende middag!DSC 1616 Large
DSC 1607 Large

Inloggen

Hoofdsponsor

Subsponsor

Ga naar boven