H20200524 Welkom terug bij litacet binnensporten is voorlopig helaas nog niet mogelijk, maar buiten sporten mag wel!! Samen met de trainers is gekeken naar mogelijkheden en we hebben het volgende georganiseerd voor onze jeugdleden! Het weer moet uiteraard wel goed genoeg zijn om buiten te kunnen spelen.

Mocht het door de omstandigheden niet mogelijk zijn, dan nemen de trainers contact op.

Dynamictennis:
Vanaf donderdagavond 28 mei traint de jeugd weer op dezelfde tijden (18.30-20.00 uur). De locatie is echter gewijzigd. Er wordt bij zwembad Meekenesch op het afgesloten binnenterrein gespeeld. Daar spannen we een tennisnet en creëren we een veld. Op die manier kunnen we weer lekker actief bezig zijn en een balletje slaan. Het is verstandig om een lange sportbroek aan te doen, omdat we spelen op tegels die pas gelegd zijn. Er ligt her en der nog wat zand en mocht je uitglijden, dan ben je iets beter beschermd.

  • Enkele regels, naast de basisregels:
    Er mogen geen ouders komen kijken op de binnenplaats. Alleen afzetten en ophalen is toegestaan vanaf de parkeerplaats.
  • Kom 5 minuten van te voren.
  • Er mag geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en toiletten. Zorg er dus voor dat je van te voren thuis naar het toilet bent geweest.

Verder zorgen wij voor desinfecterende middelen die we gebruiken voor en na de training.

Tafeltennis:
Ook de tafeltennisjeugd mag weer trainen. Vanaf maandag 25 mei kan de jeugd weer trainen. De C-selectie traint vanf 16.00-17.00, de B-selectie van 17.15-18.15 en de A-selectie van 18.30 - 19.30. Dit is iets gewijzigd t.o.v. de normale trainingstijden. Ook de locatie is een klein beetje anders, namelijk op het grasveld bij De Zandschoppe. De tafels worden bij goed weer buiten geplaatst, zodat er getraind kan worden. We hebben de beschikking over wat zwaardere balletjes, zodat de wind er minder vat op kan krijgen en je normaal kunt spelen.

  • Enkele regels, naast de basisregels:
  • Alleen afzetten en ophalen direct na de training is toegestaan vanaf de parkeerplaats.
  • Kom 5 minuten van te voren.
  • Er mag geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en toiletten. Dus kom in sportkleding en zorg er dus voor dat je van te voren thuis naar het toilet bent geweest.
  • Iedereen speelt met zijn/haar eigen batje (heb je er geen, dan graag even overleggen met de trainer en eventueel een batje kopen bij Litac)

Verder zorgen wij ook hier voor desinfecterende middelen die we gebruiken voor en na de training.

Allemaal veel plezier!!

Ben jij geen jeugdlid en wil je wel kennismaken met tafeltennis en / of dynamictennis? Leuk!!! Alleen dan wel graag even in overleg en neem dan ook even per mail contact met ons op. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Kalender

Juli 2020
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Inloggen

Hoofdsponsor

Sponsoren

Uw bedrijf hier? Neem contact op met de sponsorcommissie!

Subsponsor

Ga naar boven