Aan het begin van de avond hebben de ministers Bruins en Slob in een persconferentie de nieuwe maatregelen tegen het corona-virus bekend gemaakt. Deze maatregelen treffen ook de sportactiviteiten bij Litac.

Per direct NIET meer toegestaan om te sporten bij Litac in De Zandschoppe.

Ook de algemene ledenvergadering gaat uiteraard niet door.

Het bestuur van Litac volgt hierin de maatregelen die door de overheid worden opgelegd en gelden vooralsnog dus tot 6 april.

Geen mail? Geef het door!
Niet elk lid heeft een emailadres in onze ledenadministratie opgegeven. De informatie staat ook op facebook en onze website. Mocht je toch van iemand weten die hier geen gebruik van maakt, bel hem/haar of neem op een andere wijze contact op. Op bezoek gaan schijnt geen goed idee te zijn.

De Zandschoppe toch open?
Het is niet toegestaan om te sporten in De Zandschoppe. Mogelijk is de deur wel open, aangezien de ruimte ook gebruikt wordt door de BSO. De scholen zijn echter ook gesloten. Welke maatregelen gelden voor buitenschoolse opvang, is ons niet bekend.

Tot slot de maatregelen van het kabinet
De maatregelen die het kabinet vandaag heeft aangekondigd, zijn als volgt:

  • Alle scholen in Nederland blijven tot zeker 6 april dicht, om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
  • Alle eet- en drinkgelegenheden moeten sluiten. Ook sport- en fitnessclubs, sauna's, seksclubs en coffeeshops gaan tot zeker 6 april dicht
  • Alle al eerder genomen maatregelen geleden tot zeker maandag 6 april.

Er is wel opvang voor kinderen van ouders in bijvoorbeeld de zorg, politie, openbaar vervoer en brandweer in de school en het kinderdagverblijf, zodat hun ouders kunnen blijven werken. Deze opvang is zonder extra kosten.

Voor vragen en/of opmerkingen kunnen jullie uiteraard terecht bij het bestuur. Wij zullen jullie uiteraard op de hoogte houden van het vervolg. 

Kalender

Juni 2020
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Inloggen

Hoofdsponsor

Subsponsor

Ga naar boven